Kot da kuhinje ni dovolj: dnevnikov zapis o razviti progresirani ne-več-piarovski kulinariki - mimogrede, piarovski dosežki so bili do neke mere spremljani tudi na naši strani:
Dobro plačani "dobrojedec" bo vodil kulinarični podsklop EPK
Kulinarični kritik in novinar Uroš Mencinger je bil vse do januarja zadolžen za stike z javnostmi v zavodu Maribor 2012 in je za svoje storitve prejemal mesečno plačilo 3000 evrov bruto. Mencinger, znan tudi po svojem psevdonimu Rad Dobrojem, pa bo v projektu EPK sodeloval tudi v prihodnje, je včeraj razkril programski direktor Mitja Čander. Mariborski dobrojedec bo namreč vodil podsklop Prestolnica okusov, ki naj bi v Mariboru in v celotni vzhodni kohezijski regiji nasploh odpravljal zaostalost za razvito kulinariko Evrope.
Kaj pa je dobrojedec naredil za ta denar ?
OdgovoriIzbriši