petek, 8. april 2011

ZLATA KANGLICA - nagradni natečaj Zofijinih

Od EPK zaenkrat ostajajo le še dvomi in vprašanja. Gradbeni projekti, paradni konj Franca Kanglerja, so zaviti v meglo. MAKS, Pekarna, UGM, knjižnica... Kdaj bo zgrajena in obnovljena Knjižnica Rotovž? Ne vemo. Kdaj bo zgrajen novi UGM ? Ne vemo niti, kje bo stala. Kdaj bo dograjena in končana Pekarna? Ne vemo. Kdaj bo zgrajen MAKS? Tudi ne. Sploh kaj vemo?
Zofijini smo se odločili, da vednost nagradimo. Tistega, ki bo uganil pravilen odgovor za MAKSa, čaka zlata kanglica. Tu je še kup uporabnih nagrad. Vse, kar morate storiti je, da pošljete pravilen odgovor na spodnja vprašanja na naš naslov zofijini@gmail.com. Javna podelitev nagrad bo sledila 27. decembra 2012 v Pekarni. (Takrat, upajmo, bomo že vedeli.)
Nagradna vprašanja:
1.      Kdaj bo po vašem mnenju zgrajen MAKS? Nagrada: zlata kanglica. Tiste, ki uganejo, koliko bo stal, čaka še dodatna nagrada.


2.      Kdaj bo po vašem mnenju zgrajen UGM in na kateri lokaciji? Nagrada: vsestranske grabljice in lopata. Tiste, ki uganejo še, koliko bo stala, čaka dodatna nagrada.


3.      Kdaj po bo vašem mnenju dokončana Pekarna? Nagrada: priročna samokolnica. Tiste, ki uganejo še, koliko bo obnova stala, čaka dodatna nagrada.


4.      Kdaj bo po vašem mnenju dokončana obnova mestne knjižnice Rotovž? Nagrada: ladjica za dve osebi. Tiste, ki uganejo še, koliko bo stala, čaka dodatna nagrada.


Hvala za vaše sodelovanje v nagradni igri - zavedamo se, da so odgovori karseda težavni. Zofijini.

3 komentarji:

  1. Ladjico na zadnji sliki lahko poimenujete z "Dravska kraljica"...

    OdgovoriIzbriši
  2. Jaaaa :) Maribor rabi tudi kakšno kraljico, ne le kapitane...

    OdgovoriIzbriši